Контакт

Благодариме за вашиот интерес за нашата компанија и со нетрпение очекуваме да научиме како може да ве услужиме. Отворени сме за секаков вид соработка, затоа слободно контактирајте не.

Пратете ни електронска пошта

Полињата означени со * се задолжителни за пополнување

Телефон и адреса

факс: 034 345-043
централа: 034 345-041
комерција: 034 345-046

Индустрија за градежни материјали „ЕЛЕНИЦА“
ул. „Маршал Тито“ бр. 222
2400 Струмица, Република Македонија
www.elenica.com.mkinfo@elenica.com.mk